Bigben Slušalice v3 PS4

57.00KM

Nema na zalihi

Kategorija:

Opis

  • Bigben PS4 Stereo Gaming slusalice v3 poboljšavaju igračko iskustvo jednostavnim povezivanjem direktno sa vašim DualShock 4 kontrolerom. Modernog su dizajna i sadrže linijske kontrole glasnoće i zvuka.
  • Ove slušalice su kompatibilne sa PlayStation 4 sistemom, a povezuju se kablom dužine 2.2 metra. Odlikuje ih vrhunski ergonomski kvalitet, pa ne predstavljaju nikakvo opterećenje ni za glavu ni za vrat. Dvostruki ušni jastučići su veoma udobni i mekani a povezuje ih podesiva metalna traka koja ide preko glave korisnika. Uz lijevi zvučnik postavljen je i odličan sklopivi mikrofon.
  • Bigben PS4 Stereo Gaming set za glavu dolazi sa poboljšanim zvukom i slušalicama promjera 5 cm. Zagarantovano je uzbudljivo iskustvo zvuka koji će prijatno da iznenadi čak i iskusne igrače i ljubitelje muzike.
  • Kvaliteta ovih BigBen slušalica u velikoj mjeri se temelji na popularnom i višestruko testiranom stereo zvučnom sistemu. Uvođenje ovog sistema slušalicama omogućava da postignu nevjerovatne efekte koji odvode igrače u virtuelne bitke i u nezaboravne avanture.