FIFA 21 PS4 PS5

129.00KM

FIFA se vraća s novim načinima igranja i udruživanja s prijateljima na ulici i na stadionu.

Pobijedi kao tim u igri EA SPORTS™ FIFA 21 koju ti donosi Frostbite™. Bez obzira na to jesi li na ulicama ili stadionu, FIFA 21 nudi više načina za igru nego ikad prije – uključujući UEFA Ligu prvaka i CONMEBOL Libertadores.

EA SPORTS FIFA 21 na konzolu PS4 stiže 9. oktobra 2020.; datum izlaska na konzoli PS5 još se treba potvrditi.

Igru imate pravo besplatno nadograditi sa PS4 na PS5 sve dok ne izadje FIFA 22.

Opis

Dosad najpametnija igra FIFA nagradit će te za kreativnost sa i bez lopte.

 • Eksplodiraj i projuri pored braniča uz novo agilno driblanje. Brži rad nogu pruža veću kontrolu i brže reakcije u situacijama „jedan na jedan“, a novi posebni potezi ostavit će braniče u oblaku prašine.
 • Pozicijska osobnost povećava važnost pozicijske percepcije. Najbolji svjetski napadači ostaju u ravnini s posljednjim braničem kako ne bi ušli u zaleđe, veznjaci ulaze u međuprostore i operiraju između linija, a najbolji braniči još učinkovitije zatvaraju linije dodavanja.
 • Protrčavanja ti daju nove mogućnosti kojima možeš utjecati na kretanje bez lopte u svojoj momčadi, revolucionariziraju izgradnju napada i pružaju dodatne načine za slamanje obrana.
 • Na temelju povratnih informacija iz zajednice izmijenili smo osnove nogometa u igri FIFA i poboljšali kvalitetu na svim dijelovima terena – sada ručno upravljaš udarcima glavom, blokiranje je ujednačenije, dodavanje inteligentnije, a povećana reaktivnost daje ti veću kontrolu sa i bez lopte.

Career Mode

Upravljaj svakim trenutkom na putu svoje momčadi do vrha – utakmice, transferi i treninzi obogaćeni su dodatnom dubinom.

  • Novi dodaci obogaćuju utakmice, transfere i treninge i pružaju ti veću kontrolu nad momčadi dok je vodiš prema vrhu.
  • Uz interaktivni simulator utakmice doživjet ćeš nov način igranja sezone. Uskoči u utakmicu ili je napusti i tako pokušaj utjecati na događaje na terenu ili preuzmi kontrolu u ključnim trenucima, poput kaznenih i slobodnih udaraca, dok pokušavaš promijeniti ishod utakmice.
  • Dorađeni sustav razvoja omogućuje ti da s više detalja utječeš na razvoj svojih igrača. Pretvori desnog beka u desno krilo, defenzivnog veznog u stopera itd., a tijekom treninga možeš pratiti promjene osobina igrača i pratiti kako tvoja momčad napreduje.
  • Fokusiranost je nova osobina koja ti govori koliko je vjerojatno da će tvoj igrač biti na potrebnoj razini u ključnim trenucima. Povećaj fokusiranost igrača pomoću sustava aktivnog treninga koji ti daje mogućnost pripreme grupnih treninga za poboljšanje ekipe.
  • Isplaniraj raspored treninga momčadi pomoću novog sustav upravljanja aktivnostima. Odluči kada ćeš tijekom tjedna trenirati, a kada odmarati igrače u pokušaju da uravnotežiš fokusiranost igrača s njihovim moralom i pripremljenošću.
  • Poboljšani suparnika s umjetnom inteligencijom omogućuje protivnicima da se inteligentnije pripremaju za utakmice. Novi sustavi omogućuju donošenje odluka vođeno umjetnom inteligencijom o čuvanju igrača, startovima na loptu, dodavanjima i driblanju kako bi te tijekom utakmice suočio s težim izazovima.
  • FIFA 21 Career Mode nudi veću realističnost transfera uz dostupnost ljudske i UI ekipe i novih načina ugovaranja igrača. Šalji ponude za posudbu s mogućnošću kupnje s opcijskim ili obveznim odštetama u budućnosti kojima ćeš osigurati nove talente za svoju ekipu i reagiraj na prijedloge UI menadžera za zamjenu igrača dok pokušavaš ovladati tržištem.
  • Prilagodi svoj Career Mode uz nove mogućnosti početnog postavljanje. Authentic Transfers omogućit će ti da uživaš u realističnijem doživljaju pregovaranja na tržištu igrača, a s opcijom Financial Takeover možeš povećati početni proračun i lakše izgraditi ekipu.

   FIFA 21 Ultimate Team

   Uživaj u potpuno novim načinima igranja najpopularnijeg načina u igri FIFA dok stvaraš momčad iz snova sastavljenu od igrača iz prošlosti i sadašnjosti.

   • Udruži se s prijateljem u načinu FUT Co-op i nadmećite se za nagrade. Udružite snage u načinima Division Rivals i Squad Battles, ostvarujte tjedne napretke i ispunjavajte potpuno nove ciljeve u suradničkom načini rada.
   • Učini svoj FUT klub potpuno jedinstvenim uz široku paletu novih i proširenih načina prilagodbe izgleda ekipe na terenu i na klupama.
   • Jedan FUT klub – ako nadogradiš svoj sustav na PlayStation 5 koristeći dvostruko pravo (Dual Entitlement), moći ćeš prenositi svoj FUT klub s konzole PlayStation 4 na PlayStation 5 i natrag zajedno s međugeneracijskim transferima i ljestvicama