Naša politika povrata novca traje 30 dana. Ako je prošlo 30 dana od vaše kupovine, ne možemo vam ponuditi potpuni povrat novca ili zamjenu.

Da biste imali pravo na povraćaj, vaš predmet mora biti nekorišten i u istom stanju u kojem ste ga primili. Takođe mora biti u originalnom pakovanju.

Nekoliko vrsta robe je izuzeto od vraćanja. Pokvarljiva roba poput hrane, cvijeća, novina ili časopisa ne može se vratiti. Takođe ne prihvatamo proizvode koji su intimna ili sanitarna roba, opasni materijali ili zapaljive tečnosti ili gasovi.

Dodatne nepovratne stvari:

Poklon kartice

Softverski proizvodi za preuzimanje

Neki predmeti za zdravlje i ličnu njegu

Za dovršetak povrata potreban nam je račun ili dokaz o kupovini.

Molimo Vas da kupovljene artikle ne vraćate proizvođaču.

Povrat novca

Nakon što vaš artikl bude primljen i pregledan, poslat ćemo vam e-mail obavještenje da smo primili vaš vraćeni artikl. Takođe ćemo vas obavijestiti o odobrenju ili odbijanju vašeg povrata novca.

Ako Vam odobrimo povrat novca, novac ćemo uplatiti na Vaš račun koji ste neveli prilikom povrata artikla.

Ukoliko ne dobijete povrat novca u roku od 7 dana, prvo ponovo provjerite svoj bankovni račun i kontaktirajte svoju banku.

Često postoji određeno vrijeme obrade prije nego što se objavi povrat novca.

Ako ste sve ovo uradili, a još uvijek niste primili povrat novca, kontaktirajte nas na ztrlimun@live.com.

Prodajni artikli

Mogu se refundirati samo artikli po redovnim cijenama. Artikli na rasprodaji ne mogu se vratiti.

Razmjene

Zamjenjujemo artikle samo ako su neispravni ili oštećeni. Ako ga trebate zamijeniti za isti artikal, pošaljite nam e-mail na ztrlimun@live.com i pošaljite svoj predmet na: ZTR Limun, Karađorđeva 9, 74270 Teslić

Pokloni

Ako je artikal označen kao poklon prilikom kupovine i isporučen direktno vama, dobit ćete poklon kredit u vrijednosti vašeg povrata. Po primitku vraćenog artikla, poklon bon će vam biti poslat poštom.

Ako artikal nije bio označen kao poklon prilikom kupovine ili je darivatelj poslao narudžbu sebi da bi je kasnije poklonio, poslat ćemo povrat novca darodavcu i on će saznati o vašem povratu.

Dostava vraća

Da vratite svoj proizvod, trebate svoj proizvod poslati poštom na: ZTR Limun, Karađorđeva 9, 74270 Teslić.

Vi ste odgovorni za plaćanje vlastitih troškova dostave za vraćanje vašeg artikla. Troškovi dostave su nepovratni. Ako dobijete povrat novca, trošak povratne dostave će se odbiti od vašeg povrata novca.

Ako vraćate skuplje artikle, razmislite o korištenju usluge dostave koja se može pratiti ili o kupovini osiguranja dostave. Ne garantujemo da ćemo primiti vaš vraćeni predmet.

Trebati pomoć?

Kontaktirajte nas na ztrlimun@live.com za pitanja vezana za povrat novca.